Touchscreen Computer

DIENSTEN

Code 1313 biedt een breed scala aan adviesdiensten voor verschillende bedrijven en klanten. Van begeleiding van transformatieprocessen in organisaties tot persoonlijke transformaties. Code 1313 helpt om grotere successen dan ooit te bereiken. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

 

INTERVENTIES OP ORGANISATIE- EN TEAMNIVEAU

Ontwikkel een future proof organisatie

De wereld verandert harder dan ooit. Een nieuwe mindset is nodig. Een duurzaam systeem is een blijvende energie generator. Het is tijd om op geheel nieuwe wijze te investeren in de duurzaamheid van samenwerking. Code 1313 helpt om op een duurzame wijze te team als geheel en de individuele medewerkers te ontwikkelen.

NIEUW LEIDERSCHAP

Bewustzijnsontwikkeling voor goal diggers en purpose finders

Voor leiders en ondernemende geesten die zich bewust zijn van de noodzaak om te veranderen. Die voelen dat het systeem doorbroken moet worden. Voor mensen die hun talent optimaal willen benutten om de balans in de wereld te helpen herstellen. Hoe kun jij het verschil maken?

TRANSFORMATIE COACH

Next level leiderschap: wordt CEO van jouw leven.

Transformatieprocessen houden zich niet aan de scheiding werk-prive. Ze kunnen getriggered worden door prikkels van buitenaf, maar ze voltrekken zich in jou. Ze zetten je bestaande wereld op mijn kop. En tegelijkertijd is dit een fantastische mogelijkheid om jezelf opnieuw uit te vinden. Je nieuwe ge-upgrade versie in de wereld te zetten. Tijdens dit proces is het prettig om een ervaringsdeskundige in te schakelen. Code 1313 biedt begeleiding bij persoonlijke transformatieprocessen. Natuurlijk kun je het ook zelf, maar het kan sneller en liefdevoller. Een transformatieproces is een prachtig proces maar zeker niet pijnloos. Als jij bereid bent verleden en toekomst in de ogen te kijken en oude patronen te doorbreken en je wilt het niet alleen doen. Bel of mail gerust voor een afspraak.

TRANSFORMATIE MANAGEMENT

Veranderen is een vak apart

Dankzij jarenlange ervaring met het begeleiden van verandering heeft Code 1313 de capaciteiten, expertise en het netwerk om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Code 1313 combineert inzichten en vaardigheden om de processen en strategieën binnen uw bedrijf te transformeren.