©2019 by Code1313. Proudly created with Wix.com

DIENSTEN

Code 1313 biedt een breed scala aan adviesdiensten voor verschillende bedrijven en klanten. Van begeleiding van transformatieprocessen in organisaties tot persoonlijke transformaties. Code 1313 helpt om grotere successen dan ooit te bereiken. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

DSC05634 copy.jpg

BUSINESS TRANSFORMATIE 

Ontwikkel uw bedrijf

Wilt u uw bedrijf ontwikkelen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Het managen van verandering volstaat niet meer. Er zijn ondernemende, intrinsiek gemotiveerde mensen nodig om het verschil te maken. Mensen willen werken aan doelen waar ze in geloven voor en met mensen in wie ze geloven. Authenticiteit, verbinding, bewustzijn, integriteit, lef, ambitie en duurzaamheid zijn de sleutels voor impact en succes. Dankzij jarenlange ervaring met het begeleiden van verandering heeft Code 1313 de capaciteiten en expertise om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Code 1313 combineert inzichten en vaardigheden om de processen en strategieën binnen uw bedrijf te transformeren. Om klanten te kunnen helpen bij het vormgeven en verbeteren van de manier waarop zij hun bedrijf besturen en en de energie hoog houden in tijden van verandering. Hulp nodig bij het plannen of uitvoeren van uw volgende project?

Meisje met een schouder Tattoo

GAME CHANGERS

Hoezo zou je de wereld niet kunnen verbeteren?

Begeleiding van game-changers: ondernemers en veranderaars die de wereld mooier willen maken, maatschappelijk betrokken organisaties en (semi) overheid. Voor iedereen die zich bewust is van de noodzaak om te veranderen. Die voelt dat het systeem doorbroken moet worden. Voor goal diggers, purpose finders.

Opgewonden Young Man spelen van videogam

PERSOONLIJKE TRANSFORMATIE

Next level leadership

Code 1313 biedt begeleiding bij persoonlijke transformatieprocessen. Natuurlijk kun je het ook zelf, maar het kan sneller en liefdevoller. Een transformatieproces is een prachtig proces maar zeker niet pijnloos. Als jij bereid bent verleden en toekomst in de ogen te kijken en oude patronen te doorbreken en je wilt het niet alleen doen. Bel of mail gerust voor een afspraak.

Young woman in tank top wearing vr glass

BEWUSTZIJNSONTWIKKELING

Je kunt er niet meer onderuit, er is meer!

Je kunt er niet meer onderuit. Er is meer! Je weet het eigenlijk al lang, maar nu kun je het niet meer negeren. Waarom konden piramides en inca-steden ontstaan? Omdat de menselijke wijsheid ooit veel groter was. Waar is die kennis en wijsheid gebleven? Het is er nog gewoon. Je moet het alleen leren ontsluiten. Opnieuw leren om je eigen wijsheid te ontsluiten. Hoe integreer je het in je leven je werk?

Door middel van meditatie, visualisatie, disneystrategie, familie en organisatie-opstellingen, door middel van verhalen en verbinding ontdek je een ongekend potentieel aan wijsheid, visie en creativiteit. 


Je maakt kennis met het (collectief) onderbewustzijn: de werkelijke verlangens en sabotage mechanismen. Om ze vervolgens om te zetten in doelen en resultaten. Doelen en resultaten die verankerd zijn. De vraag om commitment is geen issue meer.