WAAR CODE 1313 VOOR STAAT:

EEN VEILIGE VERBINDING DIE VERSCHILLEN OVERBRUGT

Code 1313 staat voor verandering en transformatie. Veranderen is emotie. Om een succesvolle en blijvende verandering te realiseren is verbinding, veiligheid en vertrouwen nodig. Om van het verleden naar de toekomst te kunnen reizen, moeten we kunnen schakelen. Moeten we stil durven staan in het nu.

Ons menselijke systeem werkt hetzelfde als een computer. En dat is niet zo gek, want in de natuur werkt alles hetzelfde. Verouderde programmatuur kan zorgen voor een disfunctioneel systeem. Als je wilt veranderen moet niet alleen nieuwe programmatuur toegevoegd worden, maar zul je vaak ook oude programmatuur moeten verwijderen. Anders lopen de systemen vast, of gaat de performance achteruit.

Meer weten over de overeenkomsten tussen technologie en ons menselijk potentieel. Lees dan de blog: de mens als dockingstation: alles is energie

De naam Code 1313 is geïnspireerd op een foutcode van een bekend printermerk. En net als je computer of je printer of je telefoon lopen mensen en organisaties ook wel eens vast. Er blijkt een 'error' in ons systeem te zitten. Dan is het tijd om de 'bugs' en 'bottlenecks' in het systeem op te sporen en te herstellen. Of er is een 'reboot' nodig. En soms is de hoogst irritante oplossing 'of je trekt de stekker er uit' al genoeg. 

En er is meer! Het getal 1 bleek ook de code voor een nieuw begin, de initiatiefnemer, de pionier voor schepping en manifestatie en 3 voor creativiteit, groei en schepping (creatie door verbinding). De 3 staat voor het oplossen van tegenstellingen en expressie. En dat is waar code 1313 voor staat: voor innovatie en creatie vanuit verbinding.


HET GEZICHT ACHTER CODE 13 13

Mijn naam is Gysela Jongebreur. Ik ben een veranderaar en wereldverbeteraar in hart en nieren. Altijd uit op vernieuwing en herstel van de balans. Ik houd van beweging, van de levensenergie die het creëert. 

Sometimes I act normal, until I get bored, and get back to myself again. Then I set some absurd goals I get happy from, like: Heal the world by consciousness or make the power of love overcome the love of power'

Gysela

Mijn specialisatie is het begeleiden van transformatieprocessen van mensen en organisaties. En als begeleider van transformaties ontkom je zelf ook niet aan de nodige transformatieprocessen. Sterker nog ik zoek ze zelfs op. Dus ik weet hoe het kan zijn. En ik kan je verzekeren dat het de moeite waard is om ze aan te gaan.


Net als ik zelf ontwikkelt mijn onderneming zich ook voortdurend en groeit met mij mee. En ik groei mee met mijn onderneming. Hoewel groei in de basis altijd vanzelf gaat, is het niet altijd makkelijk. Soms zijn er groeispurten, soms groeipijnen. En soms moet er even opgeschoond en geherprogrammeerd worden. Daarbij zoek ik steeds naar nog effectievere methoden.

Ik begon ooit in het onderzoek en de IT, maar mijn belangrijkste interesse is menselijk gedrag. Niet in de laatste plaats om de door mij gewenste resultaten te halen, maar ook vooral om te begrijpen wat mensen beweegt of juist stagneert.  Wat begon met coaching en persoonlijke ontwikkeling groeide uit via management en leiderschapsontwikkeling naar spiritualiteit en bewustzijnsontwikkeling. In code 1313 komt voor mij alles samen. Heden, verleden en toekomst. Harde wetenschap en 'soft skills'. Bewustzijnsontwikkeling en neuroscience. Harde resultaten met bruisende energie.